Mijn naam is Fleur Veer en ik ben in 2012 afgestudeerd bij de Amsterdamse school voor Iokai Shiatsu. Iokai Shiatsu is ontwikkeld door meester Shizuto Masunaga (1925-1981). Zijn leerling en assistent, Sensei Kazunori Sasaki, geeft sinds 1980 les in Europa.

Nieuwsgierig van aard en onderzoekend naar wat bij mij past, kwam na het behalen van mijn Master klinische ontwikkelingspsychologie, shiatsu op mijn pad. Een introductie in shiatsu en Oosterse Geneeswijze, zorgde ervoor dat mijn enthousiasme groeide en ik nog meer wilde leren. Tijdens de opleiding werd mij duidelijk dat het feit of iemand het wel of niet in zijn vingers heeft, alles te maken heeft (naast een zekere aanleg) met de oefenuren die hij maakt. Geïnspireerd door Sensei Sasaki’s visie op ziekte en gezondheid, zijn open houding en de aanraking met aandacht wilde ik het geleerde in de praktijk brengen. Vervolgens ben ik als stoelmasseur gaan werken op uiteenlopende plekken. En om mezelf te blijven ontwikkelen en mij te verdiepen in de Oosterse Geneeswijze, heb ik de opleiding Acupunctuur bij Traditional Chinese Medicine Academie in 2017 afgerond.

Als therapeut wil ik graag samen met u zoeken naar welke oorzaken, gewoontes of patronen aan de basis staan van bepaalde klachten.